Shop More Submit  Join Login
About Deviant Member nachiFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 3 Years
Needs Premium Membership
Statistics 206 Deviations 2,630 Comments 9,713 Pageviews

Newest Deviations

Random Favourites

Webcam

Friends

Watchers

Donate

nasikepal has started a donation pool!
0 / 1,234,567
tralala

You must be logged in to donate.
No one has donated yet. Be the first!

Activity


Hello! :D


Now that I have to live in sort-of a guest house near my uni, I brought my tablet with me. And when I went home for weekend, I often left it in my rented room because it's big and eats lots of space in my bag :icongrosssobplz: I have little to no time to draw at weekdays (even if I have time, I prefer using mouse because I don't have to take the tablet out from the box and plug it--), but I can't really bring my tablet back home in weekends. That kinda explain why I'm (and I'll be) so inactive in deviantArt.
plus, I can't draw if I'm being watched by my roommate when I'm drawing- bahkan gambar war CR yang minggu lalu gue submit gue kebut buat pas temen sekamar pergi kelas . . .

----
I started playing Line Stage and it's. so. AMAZING I LOVE THE SONG CALLED LA CAMPANELLA REMIX VER. I CAN'T
----
Roommate's taste in music is lagging a decade or two. Sometimes older music are great, but there are times I kinda want to smash her laptop.
----

ah, I just realized something.
I've got lots of deviations here in my account but-

I

like none of them even though it's all my drawing.
I prefer the doodles I made beside the notes I took in class. The head shot sketches I made without thinking 'will anyone like this drawing?'

and

the ones I never show to anyone.
CR- Great War STAGE 4 - ijo ijo gede bukan lontong by nasikepal
CR- Great War STAGE 4 - ijo ijo gede bukan lontong
:iconcanvas-ranger:
OC: Mai nasikepal.deviantart.com/art/C…
Canvas: Microphone nasikepal.deviantart.com/art/C…
Kubu: HERO (SUPPORT E)
membantu DIVISI HERO 40
titah leader yang fenomenal CR- TItah Leader- aku suka senpai tapi
Link referensi: 4.bp.blogspot.com/-HXa84QpLOGw…

ah ya tadi ngesubmit cepet cepet karena mau kelas, terus lupa kata 'stage 4' di judul...
terus diedit karena baru baca harus kena damage juga

Kenapa Mai keliatan sangat kesal?
1. Authornya makin gak aktif
2. Sekalinya dateng karena akhirnya tugas author bisa diprokras sampe weekend, udah artblock layer GammaGreen
3. Cambuk Mai keliatan cupu tapi ia sangat banggakan weaponnya itu karena bisa memusnahkan atau mendamage artblock tanpa memberikan damage (fisik) ke hostnya. Tapi kalau sudah level hijau, jika artblock dimusnahkan sang host tidak dapat terselamatkan lagi. Jadi singkatnya 'fitur' senjatanya gak bisa dipake buat menyelamatkan hostnya, keduanya harus musnah (nangis)
4. Author nggambar dia dengan minim referensi charasheet
5. Si artblock mirip titan kelas tiga meter ini darahnya ijo muncrat muncrat kemana-mana kayak mashed cendol ini karena gue ngerjain ini sambil ngechat sama orang yang cerita soal mencret #penting.</sub>

Untuk Divisi yang kusupport, maap ya kalo muncrat muncrat gini/ //pletak

Untuk divisi support E, aku maju duluan dengan semangat prokras ya. Semangkras! :iconsaluteplz:

:iconnuedickhead: CR Great War Stage 2 : eh,nyundul tit--
:iconnasikepal: aku disini
:iconpkd123:
:iconkarinpyong:
:iconshinchubi:
Loading...
Nusa Merah by nasikepal
Nusa Merah
A fan art of an Indonesian webcomic series called Nusantaranger, featuring the endangered Javan Hawk-Eagle. (that's an eagle, in case you cant identify it)
By the way, I despise lineart so much I went with a lineless method for this drawing. :iconmanlytearsplz:


gue baru baca Nusantaranger. (comic.nusantaranger.com/) Awalnya rada pesimis sih. tapi ternyata . . . keren banget. sumpah.
Gambar tiap panel... transisi.... semua... semuanya keren gitu. buaahaha. <-ini gaktau mo deskripsiinnya gimana

Walopun Renata belom muncul, saya self-proclaimed Tim Renata. /hus

(aslinya gw bukan penyuka super sentai tapi seri ini menarique parah)
(ngirim ini ke fanart mailnya nusantaranger , tapi setelah ngirim ngutak atik gambarnya lagi jadi beda tipis. orz)

Suka banget model rambut Rangga yang mirip elang jawa. (di belakangnya itu elang jawa pelis) ada rencana mo gambar renjer renjer lain juga sih. renata harus.
Loading...
MoE HUT2 Food: daging gulung?? by nasikepal
MoE HUT2 Food: daging gulung??
Ceritanya Ari sedang masak entry nya untuk Makanan Berat di rumahnya. (dalam hal ini... steak atau lauk)
Ari yang lagi menggarnish dengan intens, Koro ngeliatin sambil masak entrynya sendiri. rambut koro unyu warnanya #inipenting


(ceritanya sedang dinilai)

Juri: 'Jelaskan apa yang anda masak.'
Ari: 'Em, spesialisasi saya di memasak daging (secara saya pemburu), jadi saya membuat daging gulung. Nama kerennya saya belom pikirin sih.'
Juri: (kok bentuknya mencurigakan) 'Cara membuatnya gimana?'
Ari: 'Yah saya cincang daging, campur bumbu, dibalut di tulang atau tongkat terserah, lalu dipanggang! Abis itu dibalut lagi dan dipanggang lagi! Sebenernya gakusah dilapis lapis juga bisa sih, nanti makannya kayak jagung. Tapi lebih keren kalo besar begini, pak bu juri. Bisa untuk makan satu keluarga.'
Juri: '....Ini makannya gimana?'
Ari: (ngeluarin gergaji) 'Jadi satu orang dapet satu iris yang bentuknya macem donat, pak bu juri.'
Juri: '...............'
Ari: 'Kalo mau dibuat beda rasa tiap lapis juga bisa.' :iconcoolplz:


sudah lama saya gak main di MoE, muncul muncul selalu 1) Konsep gambar makin gaje 2) Ari makin nyentrik 3) Ari makin bantet. okesip.

Arienna @ me
Koroga @shinchubi (maap saya ga ijin mo gambar dia :iconmanlytearsplz:
Loading...
picture by nasikepal
picture
smooth title ha

friend's oc, she's somewhat the good-but-actually-bad type.
Loading...

deviantID

nasikepal's Profile Picture
nasikepal
nachi
Indonesia


tumblr: nasikepal.tumblr.com
well now i'm more active at tumblr :iconsparklesplz:

stamps- 'cause i like it.
Paint Tool SAI by LumiResourcesKawaii Button Request Special by miemie-chan3Kawaii Button: Colab by miemie-chan3
Stamp - Tablet User by firstfearUndo Stamp by LumiResourcesThe Procrastination Stamp by BusirisStamp - Lazy by DragoN-FX
Thanks for the Fave by LumiResourcesArt Trades CLOSED by kuchiki-kikyouWarning: Amateur Artist stamp by ArtJockeyKCI Suck at Drawing Backgrounds by MelissaDalton
It's in my head, I swear by AssClownFishMotivation...NO IDEAS by AssClownFishMotivation - Or not. by AssClownFishUseless Cool-looking Stamp by X-wing9
-Iggy Pocky Stamp- by WrenAgainfav-ninja by CookiemagiKWishful Thinking by whispwillNomnom Stamp V.3 by Sinister-Starfeesh
Stamp - Sket Dance 2 by SuxinnEyeshield 21 Stamp - 1 by TandyMastaofchuKorea Stamp by MimeikoKyoukai no Kanata Stamp by kawaii-desu-3
:thumb418837909:The Minish Cap Elementals stamp by Chrysalislover

Interests

Hello! :D


Now that I have to live in sort-of a guest house near my uni, I brought my tablet with me. And when I went home for weekend, I often left it in my rented room because it's big and eats lots of space in my bag :icongrosssobplz: I have little to no time to draw at weekdays (even if I have time, I prefer using mouse because I don't have to take the tablet out from the box and plug it--), but I can't really bring my tablet back home in weekends. That kinda explain why I'm (and I'll be) so inactive in deviantArt.
plus, I can't draw if I'm being watched by my roommate when I'm drawing- bahkan gambar war CR yang minggu lalu gue submit gue kebut buat pas temen sekamar pergi kelas . . .

----
I started playing Line Stage and it's. so. AMAZING I LOVE THE SONG CALLED LA CAMPANELLA REMIX VER. I CAN'T
----
Roommate's taste in music is lagging a decade or two. Sometimes older music are great, but there are times I kinda want to smash her laptop.
----

ah, I just realized something.
I've got lots of deviations here in my account but-

I

like none of them even though it's all my drawing.
I prefer the doodles I made beside the notes I took in class. The head shot sketches I made without thinking 'will anyone like this drawing?'

and

the ones I never show to anyone.

AdCast - Ads from the Community

×

Journal History

Comments


Add a Comment:
 
:icongray-zakuro:
Gray-Zakuro Featured By Owner 2 days ago  Hobbyist Traditional Artist
Gambarnya.... so cool!! :la:
Reply
:iconrakatb:
rakaTB Featured By Owner Aug 2, 2014
gambar nya keren om :')
Reply
:iconnasikepal:
nasikepal Featured By Owner Aug 5, 2014
Makasih ya :D

walaupun saya bukan om om
Reply
:iconrakatb:
rakaTB Featured By Owner Aug 6, 2014
terus apa dong ? tante tante ?
Reply
:iconnasikepal:
nasikepal Featured By Owner Aug 9, 2014
bukan cu, saya sudah tua
Reply
:iconanastasia-ch:
Anastasia-CH Featured By Owner Aug 1, 2014  Student General Artist
hai... :iconotl:
Reply
:iconnasikepal:
nasikepal Featured By Owner Aug 1, 2014
hai sayang :iconlazeplz:
akhirnya balik ke dA lagi yaa
Reply
:iconanastasia-ch:
Anastasia-CH Featured By Owner Aug 1, 2014  Student General Artist
hai sayang~

ia nihh balek lagee
Reply
:iconnasikepal:
nasikepal Featured By Owner Aug 9, 2014
yaaaaaay :iconcheerplz:
Reply
(1 Reply)
:iconbirthdays:
birthdays Featured By Owner Jul 18, 2014

:woohoo: :party: :iconcakelickplz: !!! HAPPY BIRTHDAY !!! :iconcakelickplz: :party: :woohoo:

It's July 18th which means it's that time of the year again and your special day is here! We hope you have an awesome day with lots of birthday fun, gifts, happiness and most definitely, lots of cake! Here's to another year! Many well wishes and love from your friendly birthdays team :love:

---
Birthdays Team
This birthday greeting was brought to you by: HillsOfSilence

Reply
Add a Comment: